Diner van de Industriële Dienstverlening 2018

Diner van de Industriële Dienstverlening 2018

Ben jij er bij op 22 november tijdens het Diner van de Industriële Dienstverlening?
Na het organiseren van een aantal succesvolle edities van de Dag van de Industriële Dienstverlening nodigen we je dit jaar uit voor het ‘Diner van de Industriële Dienstverlening’. Op 22 november tussen 15.30 en 20 uur combineren we inspirerende sprekers met lekker tafelen met collega’s uit de branche. Eerder communiceerden we 1 november, dus let op dit wordt nu drie weken later georganiseerd.

Jouw werk &…
Het thema van dit jaar is ‘Jouw werk &….’. Zo bespreken we de rol vitaliteit. Ook zoomen we in op drank en drugsbeleid. Hoe ontwikkel je dit en hoe borg je dit? 

Voor wie?
Het ‘Diner van de Industriële Dienstverlening’ wordt georganiseerd door Orsima en is toegankelijk voor werkgevers en werknemers uit de branche. Daarnaast zijn ook klanten van harte welkom. Samen tillen we de branche op een hoger plan.

Gratis?!
Ja, wij bieden dit inspirerende diner gratis aan. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden kennis te delen in de branche. Neem je je collega ook mee?

Schrijf je nu GRATIS in voor het Diner van de Industriële Dienstverlening.

Sprekers

Angelique van 't Riet
Wist je dat de betekenis van een boodschap voor 55% door de lichaamstaal, 38% door de intonatie, en slechts voor 7% door de woorden wordt bepaald? Dagvoorzitter en spreker Angelique van ’t Riet neemt je graag mee in de wereld van taal. Want hoe krijg je nu verbinding en contact met je medewerkers en collega’s? En hoe zorg je ervoor dat de juiste boodschap overkomt voor in een omgeving waar veilig werken van levensbelang is? 

Pieter Paul Nieuwland
Naast zijn werkzaamheden als personal trainer werkt hij ook voor het ‘Duurzaam Inzetbaarheids Centrum’, misschien ken je hem nog van Jouw werk is Topsport? In het kader van een gezondere leefstijl geeft hij voor hen presentaties en workshops over voeding, slaap, stress en bewegen. “Elke dag weer zie ik dat wij een verschil maken in het leven van mensen, of het nu gaat om hun gezondheid of vitaliteit, het is vooral hun levenskwaliteit die wij willen verbeteren. En na alles wat ik heb meegemaakt in mijn leven, is dat nog steeds één van de mooiste en meest dankbare dingen die ik voor een ander kan doen!”
 
Stephan Roelofs
Stephan is specialist op gebied van werk, verslaving en doserings-problematiek. Hij is zelf ex-verslaafde en kent de destructie van verslaving als geen ander. Zijn jarenlange ervaring in herstel, het doen van interventies en het samenwerken met werkgevers, HRM en arbodiensten maken van Stephan een unieke sparringpartner.

Stephan is oprichter van het bedrijf: Be-Responsible, zij helpen organisaties met alcohol- en drugsvrij werken. Het eigen preventie product 'De Alcohol- en drugsvrije werkvloer' is succesvol geïmplementeerd bij vele organisaties en inmiddels opgenomen in de database 'Loket gezond leven' van het RIVM. Veiligheid, vitaliteit en verantwoordelijkheid zijn kernwoorden in onze aanpak. Alle medewerkers worden medeverantwoordelijk.