Cursus Begeleiden Najaar 2014

Cursus Begeleiden Najaar 2014

Cursus Begeleiden - werken aan professioneel vakmanschap
Je werkplek als leerplek. Dat staat centraal bij opleiden in de sector industriële dienstverlening. De komende jaren hebben we nieuwe en enthousiaste medewerkers nodig die moeten voldoen aan de kwaliteitseisen horend bij onze dienstverlening op het gebied van veiligheid en vakmanschap. Dat geldt natuurlijk ook voor onze ervaren medewerkers. Dat vraagt om goede begeleiding en belangrijk nog, goede begeleiders. Kenniscentrum Cosi heeft daarvoor het praktijkwerkboek en de cursus begeleiden ontwikkeld om de kennis en vaardigheden en loopbaanmogelijkheden, van (nieuwe) medewerkers op peil te brengen en te houden. Om uw medewerkers de kans te geven om deel te nemen, bieden we nu de cursus Begeleiden gratis aan. Waarmee uw medewerkers zich ontwikkelen tot professionele praktijkbegeleiders op de werkvloer.

Let op: deze cursus is alleen voor leden van Sito en/of Orsima.

Data en locatie

Schrijf uw ervaren medewerker(s) nu in voor deze gratis cursus. In deze cursus leren ze (nieuwe) collega's en stagiaires begeleiden bij hun werkzaamheden in de branche en op de werkvloer. In het najaar van 2014 krijgt uw medewerker in 4 dagdelen een gebalanceerde mix van praktijk en theorie over de competentie begeleiden. Praktijkgericht en met een stevige theoretische onderbouwing.

De cursus wordt gratis aangeboden op de volgende vier data bij SAIO in
Rotterdam (Quarantaineweg 98, Rotterdam-Heijplaat).

6 november 2014 - Delen van informatie
27 november 2014 - Instrueren en begeleiden
18 december 2014 - Samenwerken en stimuleren
05 februari 2015 - Terugkomdag

Kosten en aanmelden

Er kunnen maximaal 30 personen gebruik maken van dit aanbod, elk bedrijf kan de eerste medewerker gratis inschrijven. Mocht de cursus niet vol zitten, dan kan elk bedrijf extra medewerkers inschrijven voor het gereduceerde tarief van € 309,-  (normaal € 419,-) bij minimaal 12 deelnemers. Kosteloos afmelden kan tot twee weken voor aanvang. Een plaatsvervanger sturen is ook mogelijk. Voor afmeldingen binnen twee weken voor aanvang worden kosten in rekening gebracht.

Aanmelding kan via het secretariaat van Kenniscentrum Cosi. We ontvangen graag de volgende gegevens: naam werknemer en werkgever, geboortedatum werknemer, geboorteplaats werknemer en de voorkeur voor de ochtend of middag.  De cursus wordt in twee groepen gegeven, een ochtendgroep (9-12) en een middaggroep (13-16). Registreer uw werknemer(s) snel. Om optimale resultaten te bereiken, wordt er bij de samenstelling van de groep rekening gehouden met een evenwichtige verdeling van bedrijven.

Een flyer met informatie voor uw werknemer kunt u hier vinden.