Dag van de Industriële Dienstverlening 2014

Dag van de Industriële Dienstverlening  - Donderdag 20 November 2014

Duurzame Inzetbaarheid in de Industriële Dienstverlening Dag van de Industriële Dienstverlening.

Op Donderdag 20 november 2014 organiseren wij opnieuw de Dag van de Industriële Dienstverlening in Rotterdam. Het thema voor 2014 is "Duurzame Inzetbaarheid". Bij duurzame inzetbaarheid gaat het erom dat mensen over een langere periode vruchtbaar en effectief kunnen blijven deelnemen aan de arbeidsmarkt. Werknemers moeten niet alleen langer willen doorwerken, maar dat ook daadwerkelijk kunnen.

Datum
Kom op 20 November naar de Dag van de Industriële Dienstverlening en denk en discussieer mee! Wij ontvangen u graag vanaf 14.00 uur in het RDM Campus te Rotterdam. Verschillende sprekers, waaronder Wim Kooijman van KLM, geven hun visie op de meerwaarde van Duurzame Inzetbaarheid en bedrijven vanuit de sector delen hun ervaringen. Afsluitend neemt poolreiziger Marc Cornelissen ons mee op reis naar de Noordpool. Schrijf u dus nu in. (Deelname is kosteloos maar beperkt). Het volledige programma wordt op korte termijn bekend gemaakt.

Sector
De Dag van de Industriële Dienstverlening is een initiatief van Orsima, Kenniscentrum Cosi, SITO, CNV Vakmensen en FNV Bondgenoten en bedoeld voor iedereen die zich professioneel met onze sector bezighoudt.