Cursus Begeleiden 2016

Cursus Begeleiden 2016

Cursus Begeleiden - werken aan professioneel vakmanschap
Je werkplek als leerplek. Dat staat centraal bij opleiden in de sector industriële dienstverlening. De komende jaren hebben we nieuwe en enthousiaste medewerkers nodig die moeten voldoen aan de kwaliteitseisen horend bij onze dienstverlening op het gebied van veiligheid en vakmanschap. Dat geldt natuurlijk ook voor onze ervaren medewerkers. Dat vraagt om goede begeleiding en belangrijk nog, goede begeleiders. Kenniscentrum Cosi heeft daarvoor het praktijkwerkboek en de cursus begeleiden ontwikkeld om de kennis en vaardigheden en loopbaanmogelijkheden, van (nieuwe) medewerkers op peil te brengen en te houden. Om uw medewerkers de kans te geven om deel te nemen, bieden we nu de cursus Begeleiden gratis aan. Waarmee uw medewerkers zich ontwikkelen tot professionele praktijkbegeleiders op de werkvloer.

Let op: deze cursus is bestemd voor praktijkbegeleiders en leermeesters van leden van Sito en/of Orsima.

Data en locatie

De cursus duurt vier dagdelen (van 08.30 uur tot 12.00 uur) en vindt plaats bij Delta Safety Training, Geyssendorffenweg 47, Rotterdam Waalhaven. De groepsgrootte ligt tussen de 8 en 12 deelnemers.

21 april 2016 – Delen van informatie
12 mei 2016 – Instrueren en begeleiden
2 juni 2016 – Samenwerken en stimuleren
1 september 2016 – Terugkomdag

Kosten en aanmelden

De cursus wordt u aangeboden tegen een gereduceerd tarief van € 219,- excl. btw per deelnemer. De normale prijs bedraagt € 419,-.

Aanmelding kan via het secretariaat van Kenniscentrum Cosi. We ontvangen graag de volgende gegevens: naam werknemer en werkgever, geboortedatum werknemer en geboorteplaats werknemer. Om optimale resultaten te bereiken, wordt er bij de samenstelling van de groep rekening gehouden met een evenwichtige verdeling van bedrijven.

Aanvullende informatie kunt u terugvinden in deze flyer die specifiek voor medewerkers is ontwikkeld.