Ben jij er ook bij volgende week? Diner van de Industriële Dienstverlening - 22 november 15.30 - 20.00 uur

Ben jij er ook bij volgende week?

Diner van de Industriële Dienstverlening - 22 november 15.30 - 20.00 uur

Sta jij al ingeschreven voor volgende week donderdag? Op het programma een GRATIS diner met inspirerende sprekers. Wil je een tipje van de sluier? Lees dan hier meer over onze dagvoorzitter:

Jouw werk en....taal: Angelique van 't Riet

Wist je dat de betekenis van een boodschap voor 55% door de lichaamstaal, 38% door de intonatie, en slechts voor 7% door de woorden wordt bepaald? Dagvoorzitter en spreker Angelique van ’t Riet neemt je graag mee in de wereld van taal. Want hoe krijg je nu verbinding en contact met je medewerkers en collega’s? Hoe zorg je ervoor dat de juiste boodschap overkomt voor in een omgeving waar veilig werken van levensbelang is?

Angelique is de eerste Flirtcoach in Nederland. In de tijd dat iedereen bezig was met de vraag of het in de hoek van ongewenste intimiteiten viel of niet, zette zij het zakelijk flirten op de kaart. Nationaal en Internationaal. Na 3 bestsellerboeken over zakelijk flirten kan zij met recht Dé Flirtcoach van Nederland genoemd worden. De workshops en presentaties die zij geeft worden ook wel one-woman-shows genoemd. Entertainment met een serieuze ondertoon. De ene eye-opener volgt de andere op, en na haar workshop of presentatie verwar je flirten nooit meer met verleiden en versieren. De combinatie van inhoud, humor en praktijk maken dit een onmisbaar verhaal voor iedereen!

Schrijf je direct in!

Ik wil meer info over dit GRATIS event