Pensioenbijeenkomst Limburg

Pensioenbijeenkomst 2014 Limburg

Uw pensioen verandert. En niet alleen dat van u. Het pensioen van de ruim drieduizend deelnemers in ons fonds gaat veranderen. Dat komt door nieuwe wetgeving, door de economische crisis en het simpele feit dat mensen langer doorwerken. Deze veranderingen zijn belangrijk voor de toekomst van het pensioenstelsel in Nederland en van Pensioenfonds Orsima.

Graag praten we u bij over deze veranderingen. Daarom organiseren we op dinsdag 11 maart 2014 een bijeenkomst waar u van harte welkom bent. Dat geldt natuurlijk ook voor uw eventuele partner.

Tijdens de bijeenkomst gaan we uitgebreid in op de veranderingen rond pensioenen, nu en in de toekomst. En natuurlijk krijgt u ruimschoots de gelegenheid om vragen beantwoord te krijgen.

Bijeenkomst 11 maart 2014, aanvang 16.30 uur, Locatie;

Mourik Limburg B.V.
Industrieterrein 'De Loop'
Trambaan 15
6101 AJ Echt

Uiteraard zorgen we voor een broodje. Graag ontmoeten wij u en uw eventuele partner op deze bijeenkomst. U kunt zich aanmelden door bijgaande antwoordkaart vóór 1 maart 2014 in te sturen (postzegel niet nodig).

Kunt u niet aanwezig zijn, maar heeft u wel vragen over uw pensioen? Neem dan contact op met de Klantenservice via 070-33 66 460 of kijk op www.pensioenfondsorsima.nl.